Güncel Haberler

“SONUNDA DOĞU” Kocaelispor'un yıldızı Ahmed Oğuz'un Amedspor maçı sonrası tepkisini ateşleyen hakem sözleri!Tff 1. Lig

Mersin doğumlu Oğuzhan Aksu'ya yönelik sosyal medyada yapılan ırkçı yorumların yanı sıra, daha önce Gençlerbirliği ve Konyaspor'da forma giyen Kocaelispor'un önemli oyuncularından Ahmet Oğuz'un maç sonrasında söylediği sözler de gerginliğe neden oldu.

2 KIRMIZI MENTEŞEDEN SONRA DAHA FAZLA KARIŞIKLIK

Maçın 4. dakikasında Kocaelispor kalecisi Gökhan Değirmenci direkt kırmızı kartla oyun dışı bırakıldı. 15 dakika sonra dakikalar 19 dakikayı gösterirken bu kez Muharrem Cihan oyundan ihraç edildi. Hakem Oğuzhan Aksu'nun bu kararları Kocaelispor taraftarı ve oyuncularının tepkisine maruz kaldı.

Ersun Yanal yönetimindeki Amedspor, Oktay Aydın ve Adama Traore'nin attığı iki golle ilk lig galibiyetini elde etti. Kocaelispor sağ beki Oğuz Aydın, maçın ardından televizyon kanalının mikrofonlarına şu sözleri söyledi:

AA-20240902-35549327-35549323-AMED_SPORTIF_FAALIYETLER_KOCAELISPOR

AHMED OĞUZ: 'HAKEM SONUNDA DOĞULU!'

“Bizim için kolay bir maçtı, başlangıçta iki kırmızı kart gördük. Bu kadar önemli bir maçta nasıl doğulu bir hakem görevlendirilir? Sonuçta oryantal! Bunu gerçekten anlayamıyorum. Yapamadık. İkili diyalogda üslup sorunu var, gerçekten üzgünüz buraya kazanmaya geldik.

benim adım

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu