Güncel Haberler

Sevda Türküsev, İlyas Salman'ın vasiyetine kafayı taktı! “Sevmiyorum ama…”

MYNET DERGİSİ-Sevda Türküsev, ünlü oyuncu İlyas Salman'ın iradesini 2021'de yeniden gündeme getirdi.

O dönemde Yeşilçam'ın usta oyuncusu Ali Eyüboğlu, “Ateist İlyas Salman'ın ailesi için bir vasiyeti var mı?” Konuyla ilgili şunları söyledi:

“Benim ne Alevi bir dedem, ne Sünni bir öğretmenim, ne bir hahamım, ne de bir rahibim olacak. Gelme. Dostlarım, yoldaşlarım beni toplayıp şarkılarla, türkülerle uğurlayacaklar. Beni yıkamazlar, pisliğimle dünyayı terk ederim. “Öldüğüm elbiseyle gömüleceğim.”

Bu sözlerle ilgili video hazırlayan Sevda Türküsev, “Bizi sevmeyenler bile gelmemizi istiyor ama biz gelmeyeceğiz, dolayısıyla bu sorun da olmayacak” dedi.

İFADELERİ DİKKAT ÇEKTİ

Sevda Türküsev de şunları söyledi: “50 yıl ülkeyi güldürdü, şimdi ben ağlatacağım, hayır ağlamayacağız, emin olun Allah aşkına.”

“Lütfen İlyas Salman'ın iradesine saygı gösterin. Ben şahsen buna saygı duyuyorum.
Bu insanları camiye götürüyorsunuz, cenazelerini kaldırıyorsunuz. Sonra cenazenin ruhuna aykırı ifade ve davranışlar var.”

Hızını alamayan Sevda Türküsev, “Lütfen bu insanların iradesini yerine getirmeyen ben, bunun bir kısmını yerine getireceğim. Beğenmiyorum ama o cenazeye gitmeyeceğim.”

Sevda Türküsev'in sözleri sosyal medyayı ikiye böldü. İlyas Salman'ın hayranları ünlü isme şu yorumu yaptı: “Sana neden sorun çıkardı?”, “Ne saçmalıyorsun?”

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu